fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Detachering

Opgeleide en ervaren Kalibra-medewerkers zijn voor korte of langere tijd op afroep beschikbaar. Zelfs enkele dagen per jaar is mogelijk. Zo houdt u de kalibraties en metingen dichtbij uw productiefaciliteiten. En bent u vaak zelfs goedkoper uit.

Detachering kalibratie- en validatiespecialisten

Heeft u onvoldoende capaciteit voor het uitvoeren van de geplande kalibraties en/of validaties of staat er een project gepland waar veel extra metingen moeten worden uitgevoerd, dan kan tijdelijke uitbreiding op uw afdeling een oplossing zijn. Kalibra detacheert kalibratie- en validatiespecialisten bij haar klanten voor korte of langere termijn. Onze specialisten zijn direct inzetbaar door hun ruime ervaring, dit houdt in dat ze:

  • Bekend zijn met de in de branche gebruikte apparatuur;
  • Gewend zijn te werken conform specifieke klantprocedures;

Daarnaast kan de gedetacheerde Kalibra specialist terugvallen op de ervaring, kennis en capaciteit van de Kalibra organisatie. Voordelen hiervan zijn o.a.:

  • Vervanging bij eventuele ziekte of tijdens vakanties;
  • Inzet extra referentieapparatuur of capaciteit;
  • Kalibra kennis en netwerk gebruiken voor het oplossen van vraagstukken of problemen.

 

Vraag een offerte aan

Kalibra is branchegericht

De manier waarop Kalibra te werk gaat is branchegericht. Ieder branche is anders en vraagt om een andere aanpak. Klik hieronder op uw branche voor meer informatie.

Voedingsindustrie

Bij het produceren van voedingsproducten staat kwaliteit voorop. Welke producten u ook produceert, voedselveiligheid is altijd van groot belang.

Zorg

Wilt u controleren of de ruimtes en apparatuur van uw zorginstelling voldoen aan de kwaliteitseisen? Kalibra kalibreert en valideert de kritische meetmiddelen en meetprocessen in ziekenhuizen.

(Bio)Farmacie

Ontwikkelt of produceert u (nieuwe) medicijnen? Dan spelen nauwkeurigheid en omgevingscondities van de meetresultaten een grote rol voor de betrouwbaarheid van het eindproduct.

Laboratoria

Beheerste proces omstandigheden zijn bepalend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van metingen en analyses in het laboratorium. Door kalibratie van meetmiddelen wordt de juistheid van metingen gewaarborgd. Door validatie van processen worden de condities gewaarborgd, zoals bereiding, verwerking en opslag van producten; een veilige of schone werkomgeving.

Proces- en petrochemie

Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten volgens uw bedrijfseigen regels en geldende regelgeving.

Koeltechniek

De kwaliteit van meetapparatuur en gereedschappen bij het onderhoud en reparaties van koelinstallaties is essentieel om de onderhoudsstatus van de installatie te waarborgen.

Energie

Kalibra heeft veel ervaring met kalibraties en inspecties tijdens productiestops in de energiesector. Wij bieden totaaloplossingen voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Beton centrales

De kwaliteit van beton wordt bepaald door de samenstelling van het product uit de verschillende grondstoffen. Bij de samenstelling van beton is een juiste weging van de hoeveelheden grondstoffen dan ook essentieel.

Garages

Service en reparaties aan (vracht)auto’s veilig en betrouwbaar uitvoeren? Dan moet u kunnen vertrouwen op uw (meet)apparatuur en gereedschap.

Metaal en kunststof

Kwaliteit en veiligheid in de metaal- en kunststofindustrie luisteren uiterst nauw. Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten.