hello.nl@kalibra.nl

OK & CSA OKé

Patiënten komen in hun meest kwetsbare toestand in uw operatiekamer. Dat schept enorme verantwoordelijkheid. OK OKé is een aanpak voor technisch onderhoud en beheer in operatiekamers. Het garandeert een technisch veilige en onderhoudsvriendelijke OK.

CSA OKé

Binnen een ziekenhuis is de afdeling CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling) een belangrijke schakel in het proces met betrekking tot het leveren van de juiste zorg aan de patiënt. Met het CSA OKé concept toont Kalibra waar haar kracht ligt, wat is bij kalibratie en validatie van de CSA faciliteit. Het concept bevat alle individuele onderdelen van de vereiste kalibratie- en validatie activiteiten en geeft daarbij de klant de zekerheid dat op alle onderdelen die kritisch zijn er voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving. Dit wordt aangetoond middels een goed gedocumenteerde rapportage.

Bij Kalibra bent u aan het juiste adres voor de jaarlijkse kalibratie en validatie van alle technische apparatuur in de CSA. Tevens helpen wij u graag met advies en het beantwoorden van vragen op dit gebied.

Alle voordelen op een rij:

  • Totaalontzorging middels het CSA OKé concept
  • Kalibratie van kritische instrumenten en opnemers
  • Validatie en kalibratie van was- en sterilisatie apparatuur
  • Validatie en kalibratie van de CSA faciliteit
  • Één aanspreekpunt
  • Onafhankelijk en kwaliteitsgericht denken en handelen
  • Gebundelde en efficiënte uitvoering, dit verlaagt de downtime van de CSA
  • Heldere rapportage over de totale CSA
Vraag een offerte aan

Onze diensten

Kalibra specialiseert zich in kalibraties en validatie. Daarnaast doen wij ook inspecties en metrologische keuringen. Wat wij doen:

Kalibreren

Kalibra is gespecialiseerd in het uitvoeren van kalibraties en neemt graag de zorgen uit handen. Wij werken geheel conform de internationaal erkende kalibratienorm ISO 17025, zijn snel en nauwkeurig.

IJken

In de IJkwet (nu Metrologiewet) werd de inspectie van meetinstrumenten aangeduid met de term ijken: het vaststellen of het meetmiddel, meetsysteem of referentiemateriaal geheel voldoet aan geldende wettelijke voorschriften.

Valideren

Met het valideren van (bedrijfs-)processen leveren wij u het gedocumenteerde bewijs of kritische ruimten/apparatuur voldoen aan de internationale richtlijnen.

Inspectie

Inspectie in de metrologie betreft het toetsen of een meetinstrument aan de metrologische wetgeving voldoet.

Kalibratie meetmiddelen

Kalibra is expert op het gebied van verschillende soorten kalibraties. We kunnen u helpen met de kalibratie van uw meetinstrumenten. Zowel losse meetmiddelen kunnen gekalibreerd worden, als vast opgestelde meetmiddelen in het productieproces.

OK & CSA OKé

Patiënten komen in hun meest kwetsbare toestand in uw operatiekamer. Dat schept enorme verantwoordelijkheid. OK OKé is een aanpak voor technisch onderhoud en beheer in operatiekamers.

Detachering

Opgeleide en ervaren Kalibra medewerkers zijn voor korte of langere tijd op afroep beschikbaar. Zelfs enkele dagen per jaar is mogelijk en bent u vaak zelfs goedkoper uit.

Consultancy

Bij het uitvoeren van kalibraties en validaties kan onze consultancy u van dienst zijn als het gaat om advies en begeleiding.

Gasdetectie

Kalibra is geautoriseerd verkoop- en servicepunt van kwikdampmeters van Arizona Instruments (AZI). Ook voor de verhuur en de aanschaf van kwikdampmeters kunt u bij ons terecht.

Onderhoud en beheer

Uw installaties moeten doen waar ze voor zijn aangeschaft. Kalibra verzorgt onderhoud en beheer van al uw materieel. Van gereedschap tot koelkast. Professioneel en praktisch.