fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Trainingen: Word een kalibratie en validatie specialist

Contact opnemen

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op

Word een kalibratie en validatie specialist. Wil je meer weten over kalibreren, valideren of inspecteren? Of wil je graag je kennis verbreden op het gebied van een grootheid of het meten met een bepaald meetinstrument? Volg dan een van onze trainingen. Online, fysiek bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Online trainingen

Om kennis op te doen op het gebied van een grootheid of meten met een meetinstrument hebben wij de Kalibra Academy opgezet waar je verschillende online cursussen kan volgen. De inhoud van deze cursussen zijn bepaald door onze ervaren vakdeskundigen. Zie hieronder een greep uit het aanbod. Mocht je een online training willen volgen neem dan contact met ons op.

Goede Manier van Produceren

Deze cursus is bedoeld voor technici die te maken krijgen met (Bio) Farmaceutische klanten. Na deze cursus weten de technici wat GMP is, welke regels er gelden en hoe ze zich moeten gedragen bij deze klanten. De module wordt afgerond met een examen.

Contact opnemen

De kunst van kalibreren

Wat is meten? Wat is kalibreren en wanneer moet je kalibreren? In deze cursus krijg je de antwoorden op deze en meer vragen. Onderwerpen in deze cursus: – Wat is meten? – Wat is kalibreren? – Herleidbaarheid – Herkalibratie termijn.

Contact opnemen

Druk, de theorie

Wat is druk? Welke soorten druk zijn er en waar kom je die tegen? Al deze vragen worden in deze module beantwoord en dit geeft een basis kennis voor die medewerkers die met drukmetingen of druksystemen te maken krijgen.

Contact opnemen

Inloggen online Kalibra trainingen

Heeft u zich al aangemeld voor het volgen van onze online trainingen? Of benieuwd welke trainingen beschikbaar zijn?  Log dan in of maak een gratis account aan bij de Kalibra Academy via de onderstaande link:

Inloggen Kalibra Academy (NL)

Inloggen Kalibra Academy (EN)

Hulp nodig bij het aanmaken van een account? Bekijk de handleiding voor een uitleg:

Handleiding aanmaken account Kalibra Academy

 

 

Trainingen bij ons op locatie of incompany

Naast onze uitgebreide selectie van online trainingen bieden wij ook fysieke trainingen aan op locatie, aangepast aan jouw behoeften. Onze focus ligt op kalibratie en het omgaan met meetonzekerheid. We belichten de theoretische aspecten en passen deze vervolgens direct toe in de praktijk.

Wil je meer informatie over onze trainingen en hoe we ze kunnen aanpassen aan jouw specifieke situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en een training op maat voor je te ontwikkelen.

Contact opnemen

 

Trainers

Alle trainingen worden gegeven door ervaren technici en vakdeskundigen van Kalibra die dagelijks met de materie bezig zijn.

Frans van Amersfoort

Frans is al 25 jaar werkzaam bij Kalibra en gespecialiseerd in het uitvoeren van multidisciplinaire kalibratieprojecten. Hierbij kan je denken aan projecten met kalibraties van meerdere grootheden, zoals temperatuur, druk en flow. Bovendien is Frans al een aantal jaar actief als coach en trainer voor onze nieuwe collega’s.

René Leunk

René heeft meer dan 15 jaar ervaring bij Kalibra en is een specialist in multidisciplinaire kalibratieprojecten, waaronder kalibraties van diverse grootheden, zoals temperatuur, druk en flow. Bovendien heeft René zich ook gespecialiseerd in het kalibreren van weegapparatuur. Als ervaren coach en trainer ondersteunt René al geruime tijd onze nieuwe collega’s.

Roland Ypma

Roland werkt bijna 25 jaar bij Kalibra en rijdt het land door in een van onze Industrielabs, waarin hij multi disciplinaire kalibraties uitvoert onder de RvA. Als een van onze senior medewerkers bij Kalibra, beschikt Roland over uitgebreide kennis op het gebied van meetonzekerheid.

Meer weten over de Kalibra Academy? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Frank Kolen

Accountmanager