fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Onderhoud en kalibratie van portable gasdetectieapparatuur: Verzekerd van een veilige werkomgeving

Offerte aanvragen

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op

Gasdetectie, essentieel voor een veilig werkomgeving

Je wilt als organisatie natuurlijk een veilige werkomgeving, daarvoor is het belangrijk om risico’s als verstikking, vergiftiging of explosiegevaar uit te sluiten. In de praktijk blijkt het detecteren van gas moeilijk te zijn. Goede en betrouwbare gasdetectoren zijn daarom essentieel. Ook omdat u als werkgever bij een calamiteit aansprakelijk kan worden gesteld.

 

Onderhoud en kalibratie van (portable) gasdetectoren

Om zeker te zijn dat uw gasdetectoren goed werken is periodieke kalibratie en preventief onderhoud nodig.

Naast de kalibratie en het preventieve onderhoud voeren wij ook reparaties uit. Uiteraard met behoud van garantie.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren specialisten in onze hiervoor specifiek ingerichte meetkamer in Roden.

In het geval dat u uw apparatuur liever bij u op locatie wilt laten kalibreren en onderhouden is dit ook mogelijk. In dat geval komen we de werkzaamheden bij u op locatie verzorgen.

Heeft u tijdelijk (meer) gasdetectieapparatuur nodig? Wij verhuren ook portable gasdetectieapparatuur.

 

Daarom kies je voor Kalibra:

  • Wij werken merkonafhankelijk
  • Eén contactpersoon voor het complete onderhoud van al uw gasdetectieapparatuur, ongeacht merk en type
  • 25 jaar ervaring

Wij zijn gecertificeerd door verschillende leveranciers, waardoor wij reparaties kunnen uitvoeren met behoud van garantie.

 

Tijd besparen? Laat het complete onderhoud aan ons over!

Door onze expertise en merk onafhankelijkheid verzekeren we u van optimaal onderhoud. We kunnen u, naast de kalibratie en het onderhoud aan uw gasdetectie-installatie, verder ontzorgen door ook het beheer voor onze rekening nemen.

Met ons heeft u aan één partij en één aanspreekpunt genoeg om uw veiligheid en bedrijfszekerheid te borgen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van gasdetectie of de regelgeving op dit gebied? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Martijn Rienks

Kalibra is branchegericht

De manier waarop Kalibra te werk gaat is branchegericht. Ieder branche is anders en vraagt om een andere aanpak. Klik hieronder op uw branche voor meer informatie.

Voedingsindustrie

Bij het produceren van voedingsproducten staat kwaliteit voorop. Welke producten u ook produceert, voedselveiligheid is altijd van groot belang.

Zorg

Wilt u controleren of de ruimtes en apparatuur van uw zorginstelling voldoen aan de kwaliteitseisen? Kalibra kalibreert en valideert de kritische meetmiddelen en meetprocessen in ziekenhuizen.

(Bio)Farmacie

Ontwikkelt of produceert u (nieuwe) medicijnen? Dan spelen nauwkeurigheid en omgevingscondities van de meetresultaten een grote rol voor de betrouwbaarheid van het eindproduct.

Laboratoria

Beheerste proces omstandigheden zijn bepalend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van metingen en analyses in het laboratorium. Door kalibratie van meetmiddelen wordt de juistheid van metingen gewaarborgd. Door validatie van processen worden de condities gewaarborgd, zoals bereiding, verwerking en opslag van producten; een veilige of schone werkomgeving.

Proces- en petrochemie

Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten volgens uw bedrijfseigen regels en geldende regelgeving.

Koeltechniek

De kwaliteit van meetapparatuur en gereedschappen bij het onderhoud en reparaties van koelinstallaties is essentieel om de onderhoudsstatus van de installatie te waarborgen.

Energie

Kalibra heeft veel ervaring met kalibraties en inspecties tijdens productiestops in de energiesector. Wij bieden totaaloplossingen voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Beton centrales

De kwaliteit van beton wordt bepaald door de samenstelling van het product uit de verschillende grondstoffen. Bij de samenstelling van beton is een juiste weging van de hoeveelheden grondstoffen dan ook essentieel.

Garages

Service en reparaties aan (vracht)auto’s veilig en betrouwbaar uitvoeren? Dan moet u kunnen vertrouwen op uw (meet)apparatuur en gereedschap.

Metaal en kunststof

Kwaliteit en veiligheid in de metaal- en kunststofindustrie luisteren uiterst nauw. Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten.