fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Energie

Offerte aanvragen

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op

Kwaliteit en veiligheid in de energiesector luisteren uiterst nauw. Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten volgens bedrijfseigen regels en geldende regelgeving. Afgestemd op uw wensen.

Kalibra heeft veel ervaring met kalibraties en inspecties tijdens productiestops in de energiesector. Op locatie meten en testen. U kunt uw productie direct weer opstarten. Na afloop krijgt u certificaten en heldere rapportages.

Kalibra kalibreert zowel losse instrumenten als apparatuur verbonden aan het productieproces. U kunt al het werk rond kalibratie en inspecties volledig uitbesteden aan ons. Wij bieden totaaloplossingen voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Klanten waar we trots op zijn

Wij werken o.a. voor:

vattenfall logo
engie logo
rwe logo

 

 

Wij begrijpen als geen ander dat tijd, omzet en beschikbaarheid van jouw installaties van cruciaal belang zijn voor jouw organisatie. Daarom is een rustige periode voor jouw organisatie hét moment om kalibraties uit te voeren. Wij bieden efficiënte en doeltreffende kalibratie services die naadloos aansluiten op jouw planning.

Voorkom het onnodig verliezen van tijd én omzet. Plan nu je kalibratie afspraak in. Ben er op tijd bij, zodat je zekerheid hebt op uitvoering in de gewenste periode.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Martijn Rienks

Onze diensten

Kalibra specialiseert zich in kalibraties en validatie. Daarnaast doen wij ook inspecties en metrologische keuringen. Wat wij doen:

Kalibreren

Kalibra is gespecialiseerd in het uitvoeren van kalibraties en neemt graag de zorgen uit handen. Wij werken geheel conform de internationaal erkende kalibratienorm ISO 17025, zijn snel en nauwkeurig.

Gereedschap keuren op locatie

Kalibra is gespecialiseerd in het uitvoeren van kalibraties en neemt graag de zorgen uit handen. Wij werken geheel conform de internationaal erkende kalibratienorm ISO 17025, zijn snel en nauwkeurig.

Visualisatie van luchtstroming

Kalibra is gespecialiseerd in het uitvoeren van kalibraties en neemt graag de zorgen uit handen. Wij werken geheel conform de internationaal erkende kalibratienorm ISO 17025, zijn snel en nauwkeurig.

Trainingen

Wij werken branchegericht

IJken

In de IJkwet (nu Metrologiewet) werd de inspectie van meetinstrumenten aangeduid met de term ijken: het vaststellen of het meetmiddel, meetsysteem of referentiemateriaal geheel voldoet aan geldende wettelijke voorschriften.

Valideren

Met het valideren van (bedrijfs-)processen leveren wij u het gedocumenteerde bewijs of kritische ruimten/apparatuur voldoen aan de internationale richtlijnen.

Valideren (medische) gassen

Op zoek naar een expert voor het valideren van (medische) gassen? Wij controleren of uw gassen voldoen aan de (inter-)nationale normen en richtlijnen. We bekijken of uw gassen voldoen aan alle criteria en doen aanbevelingen om te voldoen aan de geldende kwaliteitsnorm.

Inspectie

Inspectie in de metrologie betreft het toetsen of een meetinstrument aan de metrologische wetgeving voldoet.

Kalibratie meetmiddelen

Kalibra is expert op het gebied van verschillende soorten kalibraties. We kunnen u helpen met de kalibratie van uw meetinstrumenten. Zowel losse meetmiddelen kunnen gekalibreerd worden, als vast opgestelde meetmiddelen in het productieproces.

OK & CSA OKé

Patiënten komen in hun meest kwetsbare toestand in uw operatiekamer. Dat schept enorme verantwoordelijkheid. OK OKé is een aanpak voor technisch onderhoud en beheer in operatiekamers.

Detachering

Opgeleide en ervaren Kalibra medewerkers zijn voor korte of langere tijd op afroep beschikbaar. Zelfs enkele dagen per jaar is mogelijk en bent u vaak zelfs goedkoper uit.

Consultancy

Bij het uitvoeren van kalibraties en validaties kan onze consultancy u van dienst zijn als het gaat om advies en begeleiding.

Gasdetectie

Om zeker te zijn dat uw gasdetectoren goed werken is periodieke kalibratie en preventief onderhoud nodig. Naast de kalibratie en het preventieve onderhoud voeren wij ook reparaties uit. Uiteraard met behoud van garantie.

Onderhoud en beheer

Uw installaties moeten doen waar ze voor zijn aangeschaft. Kalibra verzorgt onderhoud en beheer van al uw materieel. Van gereedschap tot koelkast. Professioneel en praktisch.