fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Werken bij Kalibra

Vacatures bekijken

Meer weten over werken bij Kalibra? Neem contact met ons op.

Werken bij Kalibra betekent naar de mooiste plekken en leukste klanten in Nederland reizen, voor het uitvoeren van kalibraties en validaties. Elke dag is anders en biedt een nieuwe uitdaging.

Wij werken met ruim honderd deskundige mensen in gezellige, informele teams op locatie bij onze klanten. Ons hoofdkantoor staat in Delft waar onder andere de planning plaats vind. Daarnaast hebben we ondersteunende vestigingen in Zaandam, Roden en Oisterwijk met flexplekken en apparatuur opslag. Op de vestiging in Roden vinden ook kalibraties plaats die we niet op locatie kunnen uitvoeren.

 

Onze cultuur

Wij zijn goed in wat we doen en willen ook continu groeien in onze kennis. We vertrouwen op elkaars expertises en bieden de ruimte om beslissingen te maken en verantwoordelijkheid te nemen. En dat niet alleen, we hebben aandacht voor elkaar en onze klanten en werken met veel plezier samen. Dat maakt werken bij Kalibra zinvol en leuk.

Onderhoudsmonteur Vacatures

Aandacht

Wij geloven in een omgeving waarin mensen zich gehoord voelen, elkaar waarderen en respecteren. Onze werkomgeving stimuleert daarom samenwerking.

We zijn een hecht team en werken met veel enthousiasme samen. Wat zorgt voor plezier in je werk. En wij geloven dat wanneer je het naar je zin hebt, je betere resultaten behaalt en hogere kwaliteit van dienstverlening biedt.

Samen zorgen we voor een inspirerende sfeer waarin je kan groeien en bijdragen aan ons succes.

Detachering kalibratie validatie specialisten

Deskundigheid

Wij zijn voorloper in ons vakgebied. Ons team heeft jarenlang ervaring en is hierdoor erg deskundig. Waardoor onze dienstverlening van hoge kwaliteit is. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen dat onze processen daar naadloos op aansluiten.

Wij geloven daarom in een omgeving waar je kan blijven groeien en waarin je veel kan leren van elkaar. We staan open voor ieders inzichten en meningen. Want dat zorgt voor nieuwe ideeën en dat maakt onze dienstverlening nóg beter.

Autonomie

Onze mensen zijn het meest waardevolle onderdeel van ons succes. Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte voelt om beslissingen te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Hiermee stellen we onze mensen in staat om buiten de gebaande paden te treden en met de beste oplossingen te komen.

Wij moedigen je aan om te vertrouwen op je eigen capaciteiten om zo bij te dragen aan onze groei. En hierin mag je fouten maken, dat hoort erbij.

Kalibra Academy

We hebben een Kalibra Academy opgezet voor nieuwe collega’s die instromen en collega’s die zich verder willen ontwikkelen. Veel van onze nieuwe collega’s hebben nog niet eerder gekalibreerd. In onze Kalibra Academy leren we nieuwe collega’s het vak en begeleiden we ze naar deskundige kalibratie engineers. Onze medewerkers zijn ons zeer waardevol, we blijven daarom investeren in huidige collega’s door middel van het aanbieden van diverse interne opleidingen.

kalibra medewerker

Ervaringen van onze mensen

We kunnen het natuurlijk wel allemaal zeggen, maar wat is waardevoller dan twee collega’s die je vertellen hoe het werken bij Kalibra echt is? Je leest het in de ervaringen van deze twee toppers.

Ontmoet Bianca

Begonnen in 1992 als kalibratietechnicus en in 2019 geëindigd als relatiebeheerder. Vervolgens twee uitstapjes gemaakt naar andere bedrijven, maar nu weer terug bij Kalibra als accountmanager. Benieuwd waarom ze weer terug is op het oude nest?

Meer lezen

Ontmoet Giovanni

Giovanni is 26 jaar, woont in Barendrecht en werkt sinds januari 2021 als kalibratietechnicus bij Kalibra. In zijn vorige baan reisde hij letterlijk de hele wereld over. Toen zijn werkgebied door corona beperkt werd, miste Giovanni de dynamiek. Bij Kalibra reist hij heel Nederland door en komt hij op bijzondere plekken. Benieuwd naar zijn ervaring?

Meer lezen
Neem nu contact met Kalibra op

Over ons

Kalibra is onderdeel van EQUANS en is dé specialist voor alles op het gebied van kalibratie en validatie en houdt zich bezig met on-site kalibratie en validatie van diverse grootheden. Middels contracten met diverse opdrachtgevers in o.a. de voedings- en genotmiddelen industrie, farmaceutische industrie en zorg, heeft Kalibra een plaats in deze markt ingenomen.

EQUANS is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

Kalibratie of validatie technicus iets voor jou? Doe de quiz!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, is het belangrijk om te weten of het klikt met de nieuwe werkgever. Daarom hebben we een leuke quiz voor je gemaakt. Beantwoord een paar vragen en ontdek meteen of we een match zijn!

Quiz starten

Vacatures

Wouter Kerkman

Meer weten over werken bij Kalibra? Neem contact met ons op.

Wouter Kerkman