fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Gereedschap keuren op locatie

Contact opnemen

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op

Bianca Nelissen

Accountmanager

0616037045 bianca.nelissen@kalibra.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor (elektrisch) gereedschap keuren op locatie? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in deze keuringen in elke branche.

Ons team van deskundige technici komt op locatie langs, waardoor wij je een efficiënte service kunnen bieden.

Wij kunnen het volgende bij jou op locatie keuren

Volgens de NEN 3140 keuren wij om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen onder andere de volgende elektrische handgereedschappen:

 • Boormachines
 • Lijmpistolen
 • Acculaders
 • Zagen
 • Schuurmachines
 • Soldeerbouten
 • Slijpers
 • Verfbranders

Volgens de NEN 2484 visueel inspecteren wij draagbaar klimmaterieel, zoals:

 • Trappen
 • Ladders

Daarbij letten wij op:

 • Vervorming of beschadiging
 • Compleetheid
 • Goede werking van bewegende delen, etc.

Het gekeurde item voorzien we van een keuringssticker waarop staat tot welke datum de keuring geldig is. Ook ontvang je een PDF-bestand met een overzichtslijst van alle geïnspecteerde apparaten met een oordeel of deze goed- of afgekeurd is.

Elektrisch gereedschap keuren: veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van elektrisch gereedschap. Wij begrijpen het belang van regelmatige keuringen om de veiligheid en betrouwbaarheid van je gereedschap te waarborgen. Onze gecertificeerde experts voeren grondige keuringen uit, waarbij ze elk aspect van het gereedschap controleren volgens de geldende normen en voorschriften.

Elektrisch gereedschap en draagbaar klimmaterieel keuren op locatie; gemak en tijdbesparing

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij de service voor het keuren van elektrisch gereedschap en arbeidsmiddelen op locatie aan. Onze medewerkers zijn volledig uitgerust om deze keuringen ter plaatse uit te voeren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Of het nu gaat om elektrisch gereedschap, trappen en ladders, wij zorgen voor een vlotte en efficiënte keuring op jouw locatie.

 

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Bianca Nelissen

Accountmanager

Wij zijn branchegericht

Voedingsindustrie

Bij het produceren van voedingsproducten staat kwaliteit voorop. Welke producten u ook produceert, voedselveiligheid is altijd van groot belang.

Zorg

Wilt u controleren of de ruimtes en apparatuur van uw zorginstelling voldoen aan de kwaliteitseisen? Kalibra kalibreert en valideert de kritische meetmiddelen en meetprocessen in ziekenhuizen.

(Bio)Farmacie

Ontwikkelt of produceert u (nieuwe) medicijnen? Dan spelen nauwkeurigheid en omgevingscondities van de meetresultaten een grote rol voor de betrouwbaarheid van het eindproduct.

Laboratoria

Beheerste proces omstandigheden zijn bepalend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van metingen en analyses in het laboratorium. Door kalibratie van meetmiddelen wordt de juistheid van metingen gewaarborgd. Door validatie van processen worden de condities gewaarborgd, zoals bereiding, verwerking en opslag van producten; een veilige of schone werkomgeving.

Proces- en petrochemie

Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten volgens uw bedrijfseigen regels en geldende regelgeving.

Koeltechniek

De kwaliteit van meetapparatuur en gereedschappen bij het onderhoud en reparaties van koelinstallaties is essentieel om de onderhoudsstatus van de installatie te waarborgen.

Energie

Kalibra heeft veel ervaring met kalibraties en inspecties tijdens productiestops in de energiesector. Wij bieden totaaloplossingen voor veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Beton centrales

De kwaliteit van beton wordt bepaald door de samenstelling van het product uit de verschillende grondstoffen. Bij de samenstelling van beton is een juiste weging van de hoeveelheden grondstoffen dan ook essentieel.

Garages

Service en reparaties aan (vracht)auto’s veilig en betrouwbaar uitvoeren? Dan moet u kunnen vertrouwen op uw (meet)apparatuur en gereedschap.

Metaal en kunststof

Kwaliteit en veiligheid in de metaal- en kunststofindustrie luisteren uiterst nauw. Kalibra helpt u met de kwaliteits- en veiligheidsborging van uw installaties en meetinstrumenten.