fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Haal het meeste uit jouw productiestop met Kalibra

Vraagstuk indienen

Vraagstuk bespreken of meer informatie? Neem contact op met Martijn.

Wij begrijpen als geen ander dat tijd, omzet en beschikbaarheid van jouw installaties van cruciaal belang zijn voor jouw organisatie. Daarom is een rustige periode voor jouw organisatie hét moment om kalibraties uit te voeren. Wij bieden efficiënte en doeltreffende kalibratie services die naadloos aansluiten op jouw planning.

 

Voorkom het onnodig verliezen van tijd én omzet. Plan nu je kalibratie afspraak in. Ben er op tijd bij, zodat je zekerheid hebt op uitvoering in de gewenste periode.

Daarom nu je afspraak plannen

Mechatronica Vacatures

Snel & flexibel in dienstverlening

We hebben de mogelijkheid om snel en flexibel te reageren op verzoeken van onze klanten. Ons team bestaat uit hoogopgeleide specialisten die ervaring hebben in diverse branches. Of het nu gaat om de energiecentrales, chemische-, voedingsmiddelen, of de farmaceutische-industrie of een andere markt, wij leveren deskundige kalibratiediensten die voldoen aan de hoogste normen.

Mechatronica Vacatures

Minimale downtime

Onze aanpak begint met een grondige planning, waarbij we nauw samenwerken met jouw team om de kalibratie werkzaamheden te integreren in de productiestop. Hierdoor minimaliseren we de downtime en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf snel weer operationeel is. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom werken we snel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Mechatronica Vacatures

Klantspecifieke rapportages

Wij rapporteren onze kalibratiecertificaten in een eigen online registratiesysteem. Hier zijn op een eenvoudige manier alle certificaten in te zien. Ook hebben we veel ervaring met rapporteren in de systemen van de klant. Wanneer je beschikt over een CMX database kunnen wij hierin rechtstreeks rapporteren door middel van onze Beamex referentieapparatuur.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

1.

Geef je uitdaging op via dit formulier of mail ons op info@kalibra.nl.

2.

Een accountmanager die alles weet over jouw branche neemt contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen waarin we jouw vraag en uitdagingen bespreken.

3.

Na deze inventarisatie stellen we een vrijblijvende offerte op met omschrijving van jouw behoefte en onze geboden dienstverlening. 

4.

Bij akkoord van de opdracht stellen wij een projectleider aan. Dit is jouw aanspreekpunt voor de planning, uitvoering en administratieve afhandeling.

5.

Onze projectleider stemt met jou de specifieke voorbereidingen af zodat we tijdens de stop direct van start kunnen. Onze specialisten die bij jou aan de slag gaan bereiden we ook voor.

6.

Op de dag van de stop zijn wij op tijd aanwezig met onze technici en bijbehorende gecertificeerde referentie apparatuur. Onze projectleider coördineert de werkzaamheden, houdt jou up-to-date en vertegenwoordigt Kalibra bij de dagstart en -evaluatie. Hij of zij speelt in op lopende zaken en bewaakt de voortang, zodat alles soepel verloopt.  

7.

Tussentijds kunnen we dagelijks rapportages afgegeven om adequaat te kunnen reageren op geconstateerde bevindingen. Na afloop ontvang je een definitieve rapportage van het project en kunnen we het project evalueren.

Veelgestelde vragen

Op welke termijn kunnen jullie een stop nog inplannen?

De beschikbaarheid in de planning is natuurlijk niet onuitputtelijk. Wil je zeker zijn van een plek in de planning? Dien dan enkele maanden voor de gewenste datum het verzoek in.

Zijn jullie bekend met CMX?

Wij rapporteren vaak in CMX databases en hebben zelf ook Beamex apparatuur.

Is Kalibra VCA gecertificeerd?

Wij zijn VCA gecertificeerd en onze medewerkers hebben een diploma Basisveiligheid VCA (B-VCA). Hiermee laten zij zien dat zij basiskennis hebben over veiligheid, gezondheid en milieu.

Heeft Kalibra een accreditatie?

Onze dienstverlening biedt jou erkende kwaliteit. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan internationale normen en is door erkende instanties geaccrediteerd en/of gecertificeerd. Met onze certificering voldoen jouw instrumenten aan alle eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en regelgeving.

Onze accreditaties en/of erkenningen zijn:

  • ISO 17025 accreditatie met technische eisen ten aanzien van de uitvoering van kalibratie- en validatie werkzaamheden;
  • ISO 17020 accreditatie voor inspectie meetinstrumenten voor in gebruik zijnde meetinstrumenten conform de metrologische regelgeving;
  • erkenning voor inspectie medische ruimten volgens de norm BRL 16001;
  • Aangewezen Instantie conform de Metrologiewet, gebaseerd op de Europese regelgeving voor inspectie meetinstrumenten;
  • erkenning als Erkend Keurder voor inspectie weegwerktuigen, na reparatie, conform de Metrologiewet;

Wat weten jullie van Good Manufacturing Practice (GMP)?

Alle technici hebben de GMP Basis training, uit onze eigen Kalibra Academy, gevolgd. Deze cursus is bedoeld voor technici die te maken krijgen met (Bio) Farmaceutische klanten. Na deze cursus weten de technici wat GMP is, welke regels er gelden en hoe ze zich moeten gedragen bij deze klanten. De module wordt afgerond met een examen.

Hebben jullie ervaring in de foodindustrie?

Wij werken jaarlijks voor zo’n 700 voedingsbedrijven en hebben veel ervaring met het werken conform de regelgeving van HACCP en BRC.

Is Kalibra een onafhankelijk en zelfstandig bedrijf?

Kalibra is een zelfstandige onderneming.

Sinds 19 juni 2009 maken wij deel uit EQUANS. Wij blijven Kalibra zoals jij ons kent: klantgericht en persoonlijk. Wij kennen de organisaties waar wij voor kalibreren, valideren en inspecteren door en door.

Samen met onze 120 medewerkers zijn wij landelijk aanwezig, om bij jou op locatie onze kennis in de praktijk te brengen.

Vraagstuk bespreken of meer informatie? Neem contact op met Martijn.

Martijn Rienks

Aanvragen van een gratis adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Deel hier je vraagstuk met ons

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen.