fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Mechatronica Vacatures

Direct Solliciteren

Meer weten over onze Mechatronica vacatures? Neem contact met ons op.

Heb je ervaring in mechatronica of ben je een technisch talent met een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, of een gerelateerd vakgebied? Dan hebben wij bij Kalibra de perfecte mogelijkheid voor jou!

Van Mechatronica Monteur naar Kalibratie Technicus

Bij Kalibra combineren we de wereld van mechatronica met uitdagende rollen als kalibratie technicus en validatie technicus. Benieuwd hoe jouw expertise naadloos aansluit bij onze openstaande functies?

 

Mechatronica Vacatures

Onze cultuur

We zijn goed in wat we doen en streven ernaar onze kennis voortdurend te vergroten. We hebben vertrouwen in elkaars expertise en geven ruimte voor eigen beslissingen en verantwoordelijkheid. Bovendien tonen we aandacht voor elkaar en onze klanten, en werken we met veel plezier samen. Werken bij Kalibra is niet alleen betekenisvol, maar ook leuk.

Mechatronica Vacatures

Aandacht

We streven naar een omgeving waarin iedereen zich gehoord voelt, waar respect en waardering centraal staan. Onze werkcultuur is gericht op samenwerking.

We zijn een hecht team dat met enthousiasme samenwerkt, wat het werk leuk maakt. We geloven dat wanneer je plezier hebt in je werk, je betere resultaten behaalt en een hogere kwaliteit van dienstverlening biedt.

Samen creëren we een inspirerende sfeer waarin je kunt groeien en bijdragen aan ons gezamenlijke succes.

Mechatronica Vacatures

Deskundigheid

Wij lopen voorop in ons vakgebied dankzij de jarenlange ervaring van ons team. Door onze uitgebreide expertise is onze dienstverlening van hoge kwaliteit. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en passen onze processen hierop aan.

Wij streven naar een omgeving waar je continu kunt groeien en veel van elkaar kunt leren. We waarderen ieders inzichten en meningen, wat leidt tot nieuwe ideeën en onze dienstverlening nog

Mechatronica Vacatures

Autonomie

Onze mensen vormen de kern van ons succes. Het is voor ons essentieel dat je je vrij voelt om beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid op je te nemen.

Hierdoor geef je jezelf de ruimte om innovatieve oplossingen te bedenken en buiten de gebaande paden te treden.

We moedigen je aan te vertrouwen op je eigen vaardigheden om onze groei te bevorderen. Fouten maken is een onderdeel van het leerproces, en daar is bij ons alle ruimte voor.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

1.

Kennismakingsgesprek: Spreken Kalibra en de vacature je aan? Leuk! Laten we kennismaken.

2.

Tweede gesprek: Een goed gevoel overgehouden aan de kennismaking? Dan gaan we elkaar tijdens een tweede gesprek nog beter leren kennen.

3.

Een meeloopdag (optioneel): Wil je graag weten en meemaken hoe het écht is om bij Kalibra te werken? Kom de sfeer proeven tijdens een meeloopdag in het veld.

4.

Voorstel: Is het van beide kanten een match? Top! Een voorstel volgt.

5.

Gefeliciteerd: Welkom bij de club! We gaan er samen een succes van maken.

Wouter Kerkman

Meer weten over onze Mechatronica vacatures? Neem contact met ons op.

Wouter Kerkman

"*" geeft vereiste velden aan

Direct solliciteren

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature. Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Wat is je naam?

Hoe kunnen we je bereiken?

Wat is je ervaring?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.