fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Onderhoudsmonteur Vacatures

Direct Solliciteren

Meer weten over werken bij Kalibra? Neem contact met ons op.

Heb je ervaring als onderhoudsmonteur of ben je een technisch talent met een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, of een gerelateerd vakgebied? Dan is Kalibra op zoek naar jou.

Van Onderhoudsmonteur naar Kalibratie Technicus

Bij Kalibra zijn we op zoek naar onderhoudsmonteurs die hun technische vaardigheden willen inzetten en uitbreiden in de rol van kalibratie technicus. Als onderhoudsmonteur heb je al ervaring met het nauwkeurig afstellen en repareren van machines en systemen, vaardigheden die essentieel zijn voor een kalibratie technicus. Jouw expertise in het nauwkeurig diagnosticeren en oplossen van technische problemen vormt de perfecte basis voor de overgang naar een functie waarin kalibratie en validatie centraal staan. Ontdek hoe jouw achtergrond in onderhoud naadloos aansluit bij onze uitdagende en technisch functies.

 

Onderhoudsmonteur Vacatures

Onze cultuur

We excelleren in ons vakgebied en zijn continu bezig onze expertise te verbreden. Het vertrouwen in de deskundigheid van onze collega's staat voorop. Bovendien tonen we aandacht voor elkaar en onze klanten, en werken we met veel plezier samen. Werken bij Kalibra is niet alleen betekenisvol, maar ook leuk.

Onderhoudsmonteur vacatures

Aandacht

We zetten ons in voor een omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Onze werkcultuur is gericht op samenwerking.

We zijn een hecht team dat met enthousiasme samenwerkt, wat het werk leuk maakt. We geloven dat wanneer je plezier hebt in je werk, je betere resultaten behaalt en een hogere kwaliteit van dienstverlening biedt.

Samen bouwen we waarin er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan ons collectief succes.

Mechatronica Vacatures

Deskundigheid

Wij lopen voorop in ons vakgebied dankzij de jarenlange ervaring van ons team. Door onze uitgebreide expertise is onze dienstverlening van hoge kwaliteit. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en passen onze processen hierop aan.

Wij streven naar een omgeving waar je continu kunt groeien en veel van elkaar kunt leren. We waarderen ieders inzichten en meningen, wat leidt tot nieuwe ideeën en onze dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

Onderhoudsmonteur Vacatures

Autonomie

Wij vinden het cruciaal dat je de vrijheid ervaart om eigen beslissingen te nemen en verantwoordelijkheden te dragen. Dit stelt je in staat om innovatieve ideeën te ontwikkelen.

We stimuleren je om op je eigen kunde te vertrouwen en zo bij te dragen aan onze groei.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

1.

Kennismakingsgesprek: Spreken Kalibra en de vacature je aan? Leuk! Laten we kennismaken.

2.

Tweede gesprek: Hebben we beide een goed gevoel overgehouden aan de kennismaking? Dan leren we elkaar tijdens een tweede gesprek nog beter kennen.

3.

Een meeloopdag (optioneel): Ontdekt hoe werken bij Kalibra gaat tijdens een meeloopdag en proef de sfeer.

4.

Voorstel: Is het van beide kanten een match? Top! Dan krijg je van ons een voorstel toegestuurd.

5.

Gefeliciteerd: Welkom bij de club! We gaan er samen een succes van maken.

Wouter Kerkman

Meer weten over werken bij Kalibra? Neem contact met ons op.

Wouter Kerkman

"*" geeft vereiste velden aan

Direct solliciteren

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature. Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Wat is je naam?

Hoe kunnen we je bereiken?

Wat is je ervaring?

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.