fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Ontmoet Bianca Nelissen

Ontmoet Bianca Nelissen

Ik ben Bianca Nelissen, 51 jaar, samenwonend met Joep in Asten met mijn 3 kinderen (21, 18 en 15). In mijn vrije tijd doe ik aan krachttraining, wandelen, hardlopen, mountainbiken. Daarnaast hou ik van koken (en eten) en op zijn tijd een biertje of wijntje drinken met goed gezelschap. Van een dagje sauna, een avondje theater of muziek word ik ook heel blij. Van tuinieren en klussen in huis word ik minder blij. Verder lees ik graag (papieren) boeken en luister podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Met 3 vriendinnen vorm ik een clubje waarmee ik regelmatig een kaartje leg.

Wat is je historie met Kalibra?

Ik was in dienst bij Kalibra (toen nog Nederlands Meetinstituut) van 17 augustus 1992 tot januari 2019. Ik heb diverse functies gehad, begonnen als kalibratietechnicus en geëindigd als relatiebeheerder. Vervolgens heb ik een uitstapje gemaakt naar 2 andere bedrijven, maar Kalibra blijkt mijn grote liefde te zijn. Dus toen ik werd benaderd voor de functie technisch accountmanager was ik direct enthousiast. Na diverse gesprekken is het uiteindelijk tot een nieuw huwelijk gekomen.

Hoe voelt het om weer terug op het oude nest te zijn?

Hoewel er nog veel hetzelfde is, is er ook veel veranderd. Nieuwe systemen, nieuwe mensen, nieuwe rol. Dus veel om aan te wennen. Maar er zijn ook nog veel bekende mensen dus ook weer vertrouwd en dat is wel een fijn gevoel.

Wat verwacht je van je nieuwe rol als Accountmanager?

Lekker veel klantencontact, verbinding maken zowel extern al intern in de organisatie. Geen dag die hetzelfde is. Ik wil graag met mijn kennis en kunde een positieve bijdrage leveren aan het succes van Kalibra, want we leveren de mooiste diensten.

Ook aan de slag bij Kalibra? Bekijk onze vacatures

Meer weten over werken bij Kalibra? Neem contact met ons op.

Dick de Waard