fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Referenties

Hieronder een greep uit de klanten waar we met trots voor werken.

rwe logo

RWE

Al meerdere jaren verzorgt Kalibra de kalibraties en keuringen van de arbeids- en meetmiddelen bij alle centrales van RWE. De energiecentrale in Eemshaven is een van de centrales waar Kalibra nauw samenwerkt met RWE.

Lees hier de volledige case!

Logo uniQure

uniQure

uniQure is een bedrijf gespecialiseerd in gen therapie. Ze ontwikkelen gen therapieën met behulp van een innovatief en modulair technologieplatform, inclusief een eigen, kosteneffectieve productieproces.

Kalibra is in 2017 gestart met het beheren, kalibreren en valideren van het labaratorium equipment.

Lees hier de volledige case!

Logo Bovag

Bovag Ledenwinkel

BOVAG Ledenwinkel heeft Kalibra gekwalificeerd en geselecteerd voor kalibratie van meetmiddelen en inspectie arbeidsmiddelen voor leden die onderhoud aan auto’s verzorgen.

Behoefte vanuit de onderhoudswerkplaats is het op locatie kalibreren van de verschillende soorten meetmiddelen en inspecteren van arbeidsmiddelen. Kalibra levert deze kalibraties en inspecties op locatie met gebruikmaking van mobiele meetkamers. De werkzaamheden worden efficiënt uitgevoerd en bondig gerapporteerd in één certificaat. Voordeel voor de leden is het gemak van een door BOVAG Ledenwinkel.nl als deskundig en kwalitatief hoogstaand gekwalificeerd
toeleverancier en een aantrekkelijk tarief voor de dienstverlening.

H. Louwers
Directeur BOVAG Ledenwinkel.nl

Logo Philips

Philips

Mijn relatie met Kalibra bestaat al jaren. Niet alleen via mijn huidige, echter ook via mijn vorige werkgever, beide actief in de Life Science.

Een belangrijke motivatie is altijd geweest de aanwezige expertise op het gebied van kalibratie en validatie. Dat zit niet alleen in de kennis bij de gekwalificeerde mensen die de werkzaamheden uitvoeren, dat wordt organisatie breed uitgestraald.

Dat, gecombineerd met de overige professionaliteit van Kalibra, maakt het een betrouwbare leverancier van de service kalibratie en validatie.

Wij verheugen ons op de verdere samenwerking en daar waar mogelijk zullen we die verder intensiveren.

Nick van de Wouw
Manager Operations Philips

Logo Hak

HAK

HAK is Hollands tot in haar wortels. Bijna elke groente oogsten zij van Nederlandse bodem. Want wat vertrouwd is en van dichtbij komt, is lekkerder.

Logo Shell

Shell

Als wereldwijd energiebedrijf doet Shell zijn best om te voldoen aan hoge eisen op het gebied van resultaten en ethisch gedrag.

Logo Unilever

Unilever

Iedere dag weer gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.

Logo Janssen

JANSSEN BIOLOGICS

Janssen Biologics is wereldwijd een groeiende kracht in de gezondheidszorg. Zij bewandelen nieuwe wegen in de ontwikkeling van medicijnen. Daarbij zijn de behoeften van patiënten altijd hun eerste zorg.