fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Gratis whitepaper: het verschil tussen meetnauwkeurigheid en meetonzekerheid in 5 stappen.

Whitepaper downloaden

"*" geeft vereiste velden aan

Whitepaper downloaden

Wat is je naam?

Vul hieronder je e-mailadres in om de whitepaper te downloaden.

Ontdek het onderscheid tussen meetnauwkeurigheid en meetonzekerheid in onze nieuwste whitepaper: “Het verschil tussen meetnauwkeurigheid en meetonzekerheid”. Bij het uitvoeren van metingen aan kritische processen is het van essentieel belang om de juiste instrumenten zorgvuldig te selecteren en periodiek te kalibreren. In deze whitepaper leggen we stap voor stap uit hoe het proces van meten, kalibreren, justeren, toetsen en afstemmen van specificaties verloopt.

Ontdek waarom meetonzekerheid, met herleidbaarheid naar internationale normen zoals ISO 17025, van cruciaal belang is voor het waarborgen van de geschiktheid van meetinstrumenten. Leer hoe toetsing zonder kennis van meetonzekerheid geen waarde toevoegt en waarom het essentieel is om bij kalibratie aantoonbaar herleidbare referentiestandaarden te gebruiken.

Vraag de whitepaper aan en ontvang waardevolle inzichten en richtlijnen die niet alleen voldoen aan internationale normen, maar ook bijdragen aan het waarborgen van de kwaliteit van kritische processen.