fbpx
hello.nl@kalibra.nl

Hét perfecte moment voor een wissel naar Kalibra

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vragen? Neem dan contact met ons op

Ben je op zoek naar een leverancier die jouw bedrijfsprestaties naar een hoger niveau kan tillen? Bij Kalibra begrijpen we dat overstappen naar een nieuwe leverancier voor validaties en kalibraties een belangrijke stap is, en we staan klaar om jouw behoeften centraal te stellen en je verwachtingen te overtreffen.

Daarom overstappen op Kalibra

We optimaliseren jouw efficiëntie

We weten hoe cruciaal het is om jouw
bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Bij ons kun je rekenen op geavanceerde technologieën en ervaren professionals die de nauwkeurigheid en efficiëntie van jouw validatie- en kalibratieprocessen maximaliseren. Daarnaast kun je bij ons meerdere diensten afnemen waardoor je niet hoef te schakelen met meerdere partijen.

Mechatronica Vacatures

Verhoog jouw betrouwbaarheid

Jouw klanten en partners vertrouwen op jouw kwaliteit en betrouwbaarheid. Door over te stappen naar Kalibra, krijg je toegang tot erkende accreditaties en certificeringen, waardoor je vertrouwen kunt uitstralen in de markt.

We hebben persoonlijke aandacht voor jouw organisatie

Jouw unieke behoeften staan bij ons voorop. Onze klantgerichte specialisten luisteren naar jouw specifieke vereisten en bieden op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijf.

Gratis inventarisatie en adviesgesprek

We begrijpen dat overstappen naar een nieuwe partner voor kalibraties en validaties een belangrijke stap is voor jouw bedrijf. Daarom nodigen we je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ervaren kalibratie specialisten.

Tijdens dit gesprek brengen we jouw specifieke behoeften in kaart en bieden we een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten. We laten je graag zien hoe onze werkwijze, erkende accreditaties en klantgerichte benadering jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Het adviesgesprek is gratis, volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting. Wij geloven dat de beste beslissingen worden genomen met volledige informatie. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Ervaringen van onze klanten

“Voor Campina is het heel fijn dat Kalibra hier kan komen. Wij willen gewoon in de loop een Kalibratie hebben. De samenwerking met Kalibra is perfect. Ik heb een vast aanspreekpunt. En de spullen zijn altijd goed.”

Lex Uiterlinden
Hoofd Technische Dienst Campina

“Mijn relatie met Kalibra bestaat al jaren. Niet alleen via mijn huidige, echter ook via mijn vorige werkgever, beide actief in de Life Science.

Een belangrijke motivatie is altijd geweest de aanwezige expertise op het gebied van kalibratie en validatie. Dat zit niet alleen in de kennis bij de gekwalificeerde mensen die de werkzaamheden uitvoeren, dat wordt organisatie breed uitgestraald.

Dat, gecombineerd met de overige professionaliteit van Kalibra, maakt het een betrouwbare leverancier.

Wij verheugen ons op de verdere samenwerking en daar waar mogelijk zullen we die verder intensiveren.”

Nick van de Wouw
Manager Operations Philips

Onderhoudsmonteur vacatures

Over ons

Kalibra is onderdeel van Equans en is de specialist voor alles op het gebied van kalibratie en validatie en houdt zich bezig met on-site kalibratie en validatie van diverse grootheden. Middels contracten met diverse opdrachtgevers in o.a. de voedings- en genotmiddelen industrie, farmaceutische industrie en zorg, heeft Kalibra een plaats in deze markt ingenomen.

Equans is onderdeel van Bouygues. Bouygues is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

Vragen of een gratis adviesgesprek plannen? Neem contact met ons op.

Frank Kolen

Accountmanager